Werkwijze

Waar vele interieurwensen en creatieve ideeën maar niet op de juiste manier tot uiting komen, biedt IVDH haar hulp aan. Een ruimte betreden met een fijn gevoel is waar wij naartoe werken. Een juiste balans tussen jouw ideeën en creativiteit zorgen voor een geheel.

Wij hebben leuke samenwerkingen met

Kennismaking

Iedere ruimte en ieder klantprofiel is uniek. Om een passend interieur te ontwerpen is het belangrijk om te luisteren, te verdiepen en jouw verhaal te begrijpen. Om tot de juiste informatie te komen vindt er een oriënterend gesprek plaats. Deze manier van kennis maken zorgt voor een ontwerp dat aansluit bij een ruimte en de interieurwensen.  Je vertelt ons hoe jij het ziet, deelt inspiratiebeelden en is er tijd voor interieurvragen. We komen er samen uit.

Op basis van deze kennismaking, waarin we alle wensen, ideeën en interieurbehoeften bespreken, stellen we een specifieke offerte op. We bespreken de mate van begeleiding en komen tot een passend maatwerk.

Kennismaking

Stap 1

Ontwerpen

Stap 2

Ontwerpen

Na het oriënterend gesprek volgt het ontwerpproces. In deze fase van een project wordt na overleg, een ruimte in 2D of 3D opgezet. Door dit te doen krijg je een goed beeld van de ruimte en worden slimme oplossingen een aanpassingen binnen de ruimte direct zichtbaar. Elk detail wordt meegenomen in het ontwerpproces. Denk aan: zicht- en looplijnen, lichtinval, materiaalgebruik, verlichtingsplan, kleur- en meubelkeuzes. Dit is een greep uit alle elementen waarmee rekening wordt gehouden tijdens het ontwerpen van een interieur. Al deze punten, in combinatie met jouw interieurwensen, maken het een interieurontwerp persoonlijk. Het wordt écht een ruimte waar jij je jezelf voelt.

Presenteren

Wij presenteren het ontwerp bij jou op locatie. Tijdens de presentatie leiden wij jou door je nieuwe interieur en laten wij stap voor stap zien hoe het ontwerp eruitziet. Daarnaast nemen wij kleurenwaaiers en stofstalen mee om het ontwerp te ondersteunen. Het ontwerp komt hiermee tot leven, kun je je het al voorstellen?

Presenteren

Stap 3

Uitvoeren

Stap 4

Uitvoeren

Na eventuele vragen of aanpassingen kan de uitvoering van start! Tijdens de presentatie zie je voor welke producten, inclusief bijbehorende specificaties, wij hebben gekozen voor jouw nieuwe droominterieur. Door fijne samenwerkingen met IVDH en ondernemers uit de buurt, kunnen we jou via een snelle weg met hen in contact brengen. Dit om de uitvoering snel in gang te zetten. Denk hierbij aan een plek waar je meubilair te vinden is maar ook de juiste gordijnen, behangetje of die unieke maatwerkkast. Dit is waardoor jouw interieur de eyecatcher van de straat wordt.

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op