Hi, ik ben IVDH.

Oftewel, Ilse van der Have, mijn volledige naam. Lekker persoonlijk, krachtig en efficiënt. Eigenlijk exact zoals mijn interieurontwerpen. Ik begin te stralen als ik jou mag helpen met jouw interieur, of het nu gaat om het creëren van het ‘complete plaatje’ of het geven van een simpele opfrisbeurt aan je bestaande interieur. Jouw wensen en inspiratie omzetten in het droominterieur wat je voor ogen hebt, daar word ik blij van.

Ben je opzoek naar de juiste indeling, een specifieke sfeer of een passende uitstraling voor je woon- of werkplek. En weet je niet hoe je dit het beste kan aanpakken of waar je moet beginnen? Dan ga ik je daarbij helpen.

Interieurontwerp simpel gemaakt
Tegenstrijdige meningen, diverse stijlen en concessies dragen vaak bij aan het feit dat woon- of werkplekken uiteindelijk niet als één geheel aanvoelen. Dat is zonde, niet alleen voor je woning, waar je een gevoel van thuis wilt ervaren, maar ook voor je werkplek, waar eenheid, cultuur en sfeer juist van essentieel belang zijn.

IVDH interieurontwerp helpt bij het volledig inrichten van onder andere nieuwbouw woningen en bedrijfsruimtes, of als je je bestaande interieur een frisse wind wilt geven. Je kan mij inschakelen als je wilt brainstormen over je ideeën, maar ook als je wilt dat ik je help bij het begeleiden van het totale project.

En hoe dat begon?
Met een diploma in Interieuradvisering en Integraal Bouwmanagement en een rijke achtergrond bij een architectenbureau, besloot ik in 2018 mijn eigen onderneming te starten: IVDH Interieurontwerp. Het belangrijkste in mijn werk is inspiratie, hoe kan ik jou het beste inspireren om jouw wensen te realiseren? Mijn inspiratie haal ik uit dingen waar ik emotionele waarde aan hecht, blij van wordt, een mooie herinnering aan hebt, een creatieve prikkel van krijg of gewoon omdat ik het superinteressant vindt. Zo haal ik inspiratie uit reizen en nieuwe culturen ontdekken, tijdschriften, Instagram accounts of Pinterest borden.

Mijn interieur stijl
Een stijl wordt gevormd door verschillende elementen, het is de manier waarop iets gedaan is. En zo is dat ook voor woonstijlen. Moet je perse één stijl hebben? Nee, zeker niet. Je kunt elementen uit verschillende stijlen mooi in elkaar laten overvloeien. Of je nu wel of geen duidelijke woonstijl hebt, geen idee hebt van jouw persoonlijke stijl, of overweldigd wordt door de verscheidenheid aan stijlen, er is geen goed of fout.

Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Ik weet niet wat mijn stijl is’ of ‘Ik vind zoveel dingen leuk’. Dat is heel begrijpelijk, je bent niet de enige. Want zelfs ik kan je niet vertellen wat mijn interieurstijl is. Er zijn zoveel aspecten die hiermee te maken hebben. Denk aan voorkeuren, ervaringen met vorige woonstijlen, inspiratiebronnen van vrienden, en bestaande elementen in jouw waar je rekening mee moet houden. Uiteindelijk komt de keuze altijd voort uit jouw persoonlijke smaak.

Mijn interieurs passen altijd bij de stijl(en) die jij voor ogen hebt. Door de 3D programma’s die ik gebruik, kan ik je door een visualisatie zo dicht mogelijk bij de realiteit brengen. Dit geeft altijd een gevoel van totale controle. Daarnaast zijn deze 3D visualisaties een goede voorbereiding om eventuele aannemers te laten zien hoe jouw toekomstige werkplek of woning er uit komt te zien.

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op