Zomer special

Een huis dat niet alleen jouw thuis is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl.

Ben je net de trotse eigenaar geworden van een nieuw huis en sta je te popelen om jouw stempel erop te drukken? Of ben je juist op zoek naar de laatste finishing touch om je bestaande ruimtes nieuw leven in te blazen?

Met deze eenmalige zomerse deal kies je voor interieurontwerp, waarbij jullie ideeën worden omzet in een concreet ontwerpplan. Tijdens het proces van een interieurontwerp hebben jullie totale controle, realistisch inzicht in het eindresultaat en een duidelijk plan. Verkeerde keuzes worden gemakkelijk voorkomen, waardoor je kosten bespaart en in de zomermaanden direct kunt genieten van een tijdloos design.

Download brochure

Geniet deze zomer direct van nieuw interieur plezier

We bieden een beperkt aantal plekken deze zomer. Pak deze kans en laat de zomerse vibes jouw huis transformeren met een korting van maar liefst €200. De korting geldt in de maanden juni, juli en augustus. Schrijf je nu in via info@ivdhinterieurontwerp.nl.

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op