Eenmalige brainstorm

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je weten of er een klik tussen ons is? Wil je eerst een aantal ideeën bevestigd hebben voordat je aan de slag gaat. Of wil je wat tip en tricks van mij? Kies dan eerst voor een losse brainstorm.

Wat gaan we doen tijdens een brainstorm?

Tijdens een brainstorm gaan we samen ontdekken hoe ver je bent, brengen we samen in kaart waar je bij het inrichten op moet letten, bespreken we waar jij tegenaan loopt en schetsen we een plannetje om tot jouw droominterieur te komen.

Robbie (Digital Agency Heisa )

“Tijdens de brainstorm heeft Ilse ons meegenomen in haar creatieve proces. Omdat we zelf vastliepen met het inrichten van onze bedrijfsruimte heeft dat ons enorm geholpen. Uiteindelijk kregen we er zoveel vertrouwen in dat we Ilse de complete vrijheid hebben gegeven. Daar hebben we tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van. De ideeën waar Ilse mee kwam, hadden we zelf nooit kunnen verzinnen.

Hoelang duurt de brainstorm en wat kan ik ervan verwachten?

Het brainstormen duurt één uur. In die tijd breng ik structuur aan in je gedachten, laat je tot inzichten komen en stel ik samen met jou een klein interieurplan op.

Omdat de brainstorm bedoeld is om jou vooruit te helpen, is het belangrijk dat je alles wat je hebt, op tafel gooit. Als dat duidelijk is, bepalen we samen waar je vastloopt en hoe je wilt dat ik je help.

Een losse brainstorm kost (€ 120,-). Ik kom dan op locatie bij jou langs. Afhankelijk van je adres kunnen daar reiskosten bij komen. Vraag een losse brainstormsessie aan

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op