Dit zijn de stappen die ik als interieurstylist in Rotterdam samen met je ga doorlopen:

irene is jouw interieurstylist in rotterdam

Wat kan ik verwachten als je mij gaat helpen met het vormgeven van mijn interieur in Rotterdam?

#1 Ik geef je advies over de selectie van materialen, kleurschema’s en meubels.

#2 Dankzij het 3D-ontwerp kun je je een duidelijke voorstelling maken van het eindresultaat van je interieur.

#3 Dit maakt het mogelijk voor jou of een aannemer om aan de slag te gaan met het realiseren van het ontwerp. En natuurlijk ook voor het aanvragen van offertes.

#4 Verder zorgt onze samenwerking niet alleen voor een verbeterde uitstraling van je ruimte; het maakt ook dat je alleen geld uitgeeft aan wat werkelijk essentieel is. Dit helpt om onnodige uitgaven te vermijden en daardoor bespaar je tijd, geld en energie.

Ik kan je dus helpen met het interieuradvies en het interieurontwerp.

Interieurstylist Rotterdam: zo zorg ik ervoor dat het advies, het ontwerp en de styling perfect passen bij jouw ideale interieur

Voordat ik begin met het geven van advies of het ontwerpen van je interieur, is het voor mij belangrijk om een helder beeld te krijgen van jouw wensen, eisen en wat je echt belangrijk vindt in je leef- of werkomgeving.

Als jouw interieurstylist in Rotterdam, streef ik ernaar om deze aspecten grondig in kaart te brengen. Het gaat er niet alleen om hoe de ruimte eruitziet, maar vooral hoe deze aanvoelt en functioneert.

Een woonkamer die uitnodigt tot gezellige avonden met familie is voor sommigen ideaal, terwijl anderen een voorkeur hebben voor een ruimte die geoptimaliseerd is voor de thuiswerkplek, compleet met alle benodigdheden.

Misschien verlang je naar een herinrichting van je balkon of dakterras om er een groene oase van rust van te maken.

De stijlkeuze voor je kantoor, restaurant of woning is ook een belangrijk onderwerp van gesprek. Een warme en natuurlijke uitstraling van een landelijke stijl, met gebruik van hout, zachte aardetinten en rustieke details, kan aantrekkelijk zijn. Tegelijkertijd kan de voorkeur uitgaan naar de moderne minimalistische stijl, waarin strakke lijnen, neutrale kleuren en functioneel design de boventoon voeren.

Natuurlijk houd ik er ook rekening mee om binnen de vastgestelde financiƫle kaders te blijven. Hoewel het soms lastig is om de kosten van elk onderdeel vooraf exact te bepalen, zorg ik altijd voor een transparant kostenoverzicht van de meubels en accessoires. En voor maatwerk meubels vraag ik offertes aan.

Interieurstylist Rotterdam: zo zorg ik ervoor dat het advies, het ontwerp en de styling perfect passen bij jouw ideale interieur

Projecten:

Restaurant EsPintos

Vakantie woning

Gezinswoning

Van het ontwerpen van een sfeervolle thuiswerkplek tot het volledig restylen van je kantoor

Bij het ontwerpen van ruimtes zoals je tuin, woonkamer, kantoor of restaurant, zet ik de eerste stap met een gedetailleerde schets. In deze eerste tekening is het belangrijk om jouw unieke wensen en eisen helder te krijgen.

Vervolgens beslissen we samen of we verder bouwen op de schets of dat we overstappen naar het creƫren van een 3D-ontwerp van jouw ruimte. Dit is het moment waarop alle individuele elementen beginnen samen te vloeien.

Ik houd rekening met elk aspect tijdens het ontwerpproces, met als doel een eindresultaat te leveren dat niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze zelfs weet te overstijgen.

Tijdens het ontwerpproces houd ik o.a. rekening mee met:

  • De gekozen meubelen en accessoires
  • De loop- en zichtlijnen
  • Het verlichtingsplan
  • Het lichtinval

 

En zodra het ontwerp af is, kom ik het persoonlijk op jouw locatie presenteren!

Als interieurstylist kan ik bedrijven en particulieren in rotterdam helpen met hen ideale interieur
Is het mogelijk dat je als interieurstylist in Rotterdam het complete project voor ons uit handen neemt?

Is het mogelijk dat je als interieurstylist in Rotterdam het complete project voor ons uit handen neemt?

Uiteraard ben ik er om je van begin tot eind te ondersteunen.

Mijn diensten omvatten:

  • Het vinden van de perfecte leveranciers, winkels of interieurbouwers voor het aanschaffen of op maat laten maken van meubels, kasten, behang en gordijnen.

 

  • Het behouden van rust en overzicht tijdens het aankoop- en realisatieproces. Ik bied ook aan om samen met jou winkels en bedrijven te bezoeken voor het opdoen van inspiratie en/of koopbegeleiding.

 

Ook wanneer ik niet het volledige traject hoeft te begeleiden, sta ik altijd klaar om je te helpen waar nodig.

Van een eenmalige brainstormsessie tot en met complete projectbegeleiding.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag vrijblijvend kennismaken om samen jouw interieur wensen te bespreken?

En wil je kijken of wij samen een goede match zijn?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Kennismaking-gesprek-aanvragen