Interieurstylist in Rotterdam nodig? Zet IVDH in!

Heb je een interieurstylist in Rotterdam nodig? Misschien wil je graag jouw woning, horecagelegenheid of kantoor op een prachtige manier inrichten, maar weet je niet precies hoe. Je weet wel wat je mooi vindt, maar het lukt telkens maar niet om jouw gewenste inrichting te realiseren. IVDH Interieuradvies kan jou in dat geval van dienst zijn en je adviseren omtrent een interieur dat precies bij jou en jouw wensen past.

Waarom een interieurstylist?

Een interieurstylist kan in Rotterdam om diverse redenen worden ingezet. Zo kan het zijn dat de wensen van jij en je partner te ver uiteen lopen of weet je niet precies hoe je jouw ruimte het beste kunt inrichten. Op deze twee meest voorkomende redenen gaan wij hieronder dieper in.

Jij en je partner hebben verschillende wensen

Bij de koop of herinrichting van een pand of woning begint het: jij en je eventuele (zaken) partner gaan op zoek naar het interieur van jullie dromen. Al snel komen jullie erachter dat jullie verschillende wensen hebben. Deze verschillen zijn zo groot, dat jullie wensen niet samen te voegen zijn tot één kloppend interieur.

Om geen ratjetoe van je interieur te maken, waarin je duidelijk ziet dat jullie bepaalde compromissen hebben gesloten, kan de juiste interieurstylist zorgen voor een kloppend en sfeervol geheel.

Je weet niet hoe je jouw ruimte het beste kunt inrichten/bent vastgelopen

Het kan ook zo zijn dat je niet weet hoe je jouw ruimte het beste kunt inrichten of je bent vastgelopen hierin. Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun huidige interieur, maar weten niet hoe ze dit moeten oplossen. Dit komt simpelweg doordat ze er niet iedere dag mee bezig zijn. Als interieurstylist in Rotterdam kan ik je op weg helpen naar een passend interieur waar je nog jarenlang van geniet.

Van het maken van ruimtelijke visualisaties tot complete aankoopbegeleiding

Wat ik als interieurstylist in Rotterdam voor jou doe, bepaal je geheel zelf. Of je mij nu wil inschakelen voor je woning, kantoor of horecagelegenheid, iedere samenwerking begint altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en eisen.

Tijdens een oriënterend gesprek bij jou op locatie nemen we samen een aantal vragen door en kijken we naar afbeeldingen en eventuele materialen die jou aanspreken. (download hier mijn ebook: start van jouw nieuwe interieur).

In het gesprek wordt duidelijk welke stijl(en) je mooi vindt en hoeveel begeleiding je precies nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen alleen een 2D/3D ontwerp te laten maken of voor volledige aankoopbegeleiding. Ook komt het budget ter sprake, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Nadat jouw verhaal en verwachtingen volledig besproken zijn, wordt er een offerte opgesteld.

Het maken van een 2D/3D ontwerp

Om alle wensen voor het interieur in kaart te brengen, wordt er aan de slag gegaan met het maken van een 2D/3D ontwerp. In het 2D/3D ontwerp krijg je een goed beeld van de complete ruimte.

Tijdens het ontwerpen wordt er met alle details rekening gehouden. Hierbij kun je denken aan zicht- en looplijnen, lichtinval, materiaalgebruik, een verlichtingsplan en kleur- en meubelkeuzes. Het eindproduct is een digitale tekening die bijna als echt aanvoelt en waar je de gestylde ruimte van allerlei hoeken kunt zien. IVDH neemt kleurenwaaiers en stofstalen mee om het ontwerp te ondersteunen. Zo komt jouw ruimte echt tot leven!

Optioneel: aankoopbegeleiding naast styling

Na het presenteren van het 2D/3D ontwerp en het interieuradvies, krijg je een kooplijst en verschillende adressen om de meubels, raambekleding en andere producten te gaan kopen. Vaak wordt er bij de 2D/3D ontwerpen gebruik gemaakt van 3D meubelontwerpen die in de winkel te koop zijn, maar soms zul je zelf op zoek moeten naar een alternatief.

Om je volledig te ontzorgen, kan IVDH ook meegaan naar winkels om je te ondersteunen bij het aankopen van alles wat nodig is om het interieur uit het 2D/3D ontwerp volledig tot leven te laten komen.

Zet IVDH als jouw interieurstylist in Rotterdam in

Meteen een interieurstylist in Rotterdam inzetten? Neem dan nu contact op met IVDH.
Of je nu samen met je partner niet tot een kloppend interieur kunt komen of vastloopt in het inrichten van jouw interieur, IVDH is je graag van dienst!

Wil je wat meer inspiratie voor de start van jouw nieuwe interieur? Download dan mijn gratis ebook.

Kies voor IVDH als jouw interieurstylist in Rotterdam en laat je verrassen door een interieur dat precies bij jouw wensen en eisen past!