Interieuradvies in Rotterdam nodig? Particulier en zakelijk

Heb je interieuradvies nodig omdat je moeite hebt met het inrichten van je woning, horecagelegenheid of kantoor? Weet je wel wat je mooi vindt, maar lukt het je niet om dit werkelijkheid te laten worden? Ik help je er graag mee!

Waarom interieuradvies?

Jullie wensen lopen te ver uiteen

Bij de koop of herinrichting van een pand of woning begint het .. Jij en je eventuele (zaken) partner gaan op zoek naar het interieur van jullie dromen. Maar snel komen jullie er achter dat smaken erg uiteen lopen. Zo erg zelfs, dat jullie wensen niet samen te voegen zijn tot één kloppend interieur.

Om geen ratjetoe van je interieur van te maken, waar je duidelijk de compromissen tussen de verschillende personen kunt zien, kan ik je met het juiste interieuradvies helpen om er een kloppend en sfeervol interieur van te maken.

Je hebt geen idee hoe je jouw ruimte het beste kunt
inrichten of je bent hierin vastgelopen

Lukt het je niet om een ruimte sfeervol in te richten omdat je de juiste meubels niet kunt vinden en je geen idee hebt hoe je deze het beste neer kunt zetten?

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun huidige interieur, maar weten niet hoe ze dit moeten oplossen omdat ze er simpelweg niet elke dag mee bezig zijn. Met het juiste interieuradvies help ik je op weg om een passend interieur neer te zetten waar je weer jarenlang van kunt genieten.

Interieuradvies: van het maken van ruimtelijke visualisaties tot complete aankoopbegeleiding.

Hoeveel hulp je nodig hebt, dat bepaal jij zelf. Of je mijn hulp nu wil inschakelen voor je woning, kantoor of horecagelegenheid, elke samenwerking begint altijd eerst met het in kaart brengen van je wensen en eisen.

Tijdens een oriënterend gesprek bij jou op locatie nemen we samen een aantal vragen door en kijken we naar afbeeldingen en eventueel materialen die jou aanspreken. (download hier mijn ebook: start van jouw nieuwe interieur).

Het gesprek maakt duidelijk welke stijl(en) je mooi vindt en hoeveel van mijn begeleiding je graag zou willen gebruiken: alleen het maken van een 2D/3D ontwerp of ook de volledige aankoopbegeleiding. Daarnaast bespreken we ook het budget dat je te besteden hebt, zodat ik hier rekening mee kan houden. Nadat ik jouw verhaal en verwachtingen volledig heb begrepen en weet wat je van mij verwacht, stel ik vervolgens een offerte op.

Het maken van een 2D/3D ontwerp

Om duidelijk te maken dat ik je wensen en eisen goed begrepen heb, ga ik aan de slag met het maken van een 2D/3D ontwerp. In het 2D/3D ontwerp krijg je een goed beeld van de complete ruimte.

Tijdens het ontwerpen houd ik rekening met elk detail. Hierbij kan je denken aan zicht- en looplijnen, lichtinval, materiaalgebruik, een verlichtingsplan en kleur- en meubelkeuzes. Het eindproduct is een digitale tekening die bijna als echt aanvoelt en waar je de gestylde ruimte van allerlei hoeken kunt zien. Ik neem kleurenwaaiers en stofstalen mee om het ontwerp te ondersteunen. Je ruimte komt zo echt tot leven!

Optioneel: aankoopbegeleiding naast interieuradvies

Na het presenteren van het 2D/3D ontwerp en het interieuradvies, krijg je van mij een kooplijst en verschillende adressen om de meubels, raambekleding en andere producten te gaan kopen. Vaak maak ik in mijn 2D/3D ontwerpen gebruik van 3D meubelontwerpen die in de winkel te koop zijn, maar soms zul je zelf op zoek moeten naar een alternatief.

Om je volledig te ontzorgen, kan ik daarom ook meegaan naar winkels om je te ondersteunen bij het aankopen van alles wat nodig is om het interieur uit het 2D/3D ontwerp volledig tot leven te laten komen.

Klinkt goed, waar beginnen we?

Komen jij en je partner samen niet tot een kloppend en sfeervol interieur omdat je te veel compromissen moet doen? Of loop je vast in het proces van inrichten/stijlen en kun je mijn hulp goed gebruiken?

Neem dan contact met me op, dan gaan we samen werken aan jouw droominterieur.

Wil je wat meer inspiratie voor de start van jouw nieuwe interieur? Download dan mijn gratis ebook.