Maak kennis met IVDH

IVDH Interieurontwerp is een klein bedrijf, jong begonnen met volle passie. Zij staat voor creatief, persoonlijk & down to earth interieur advies.

Een interieurontwerp bureau onder leiding van Ilse van der Have. De focus ligt op het creëren van een passend voorstel voor een nieuw interieur. Onze missie is om interieur te laten stralen en de interieurwensen op de juiste wijze tot uiting te laten komen. IVDH biedt een totaalbeleving, waar wordt gelet op elk detail die op unieke wijze het verschil maken in jouw interieur.

Ilse van der Have is de oprichtster van IVDH Interieurontwerp. Meerdere opleidingen en studies hebben bijgedragen aan de ervaring en kennis achter dit bedrijf. Gestart op het Hout- en Meubileringscollege voor de opleiding interieuradvisering waarna een Associate Degree Integraal bouwmanagement volgde en jarenlange ervaring bij een architectenbureau in Rotterdam. Inmiddels bestaat IVDH Interieurontwerp sinds 2018.

IVDH staat voor creativiteit, intimiteit en persoonlijkheid. Graag vervult IVDH de interieurwensen van de klant, maar laat op eigen wijze een vorm van onderscheid en persoonlijkheid binnen een (interieur)ontwerp terugzien.

IVDH Interieurontwerp

Ilse

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op