Maak kennis met IVDH

Interieurontwerp simpel gemaakt

Ben je opzoek naar de juiste indeling, een specifieke sfeer of een passende uitstraling voor je woon- of werkplek. En weet je niet hoe je dit het beste kan aanpakken of waar je moet beginnen? Dan ga ik je daarbij helpen …

Tegenstrijdige meningen, uiteenlopende stijlen en concessies zorgen er vaak voor dat woon- of werkplekken uiteindelijk niet als één geheel aanvoelen. En dat is jammer. Niet alleen voor je woning, waar jij jezelf thuis wilt voelen, maar ook voor je werkplek waar eenheid, cultuur en sfeer juist heel belangrijk zijn.

Van een losse brainstorm tot het compleet (her)inrichten van woningen en werkplekken

Ik begin te stralen wanneer ik jou mag helpen met jouw interieur, of dat nou is bij het ‘complete plaatje’ of wanneer je interieur een simpele opfrisbeurt nodig heeft. Daarom help ik je niet alleen bij het inrichten van lege woningen en bedrijfsruimtes, maar help ik je ook graag verder als jouw bestaande interieur een nieuwe leven in geblazen moet worden. 

Je kan mij inschakelen als je even (kort) wilt brainstormen over je ideeën, maar ook als je wilt dat ik je help bij het begeleiden van het totale project. 

Wie ben ik?

IVDH is een afkorting voor mijn volledige naam: Ilse van der Have. Met de opleiding Interieuradvisering en Integraal Bouwmanagement op zak en jarenlange ervaring bij een architectenbureau, koos ik er in 2018 voor om een eigen onderneming te beginnen. 

Het klinkt misschien tegenstrijdig … maar in mijn werk laat ik mijn eigen stijl buiten beschouwing. Er zijn natuurlijk wel interieurs die mijn voorkeur hebben, maar daar draait het in mijn beleving bij het maken van een interieurvoorstel niet om. 

Mijn interieurs passen daarom altijd bij de stijl(en) die jij voor ogen hebt. Door de 3D programma’s die ik gebruik, kan ik je door een visualisatie zo dicht mogelijk bij de realiteit brengen. Dit geeft altijd een gevoel van totale controle. Daarnaast zijn deze 3D visualisaties een goed opstapje om eventuele aannemers te laten zien hoe jouw toekomstige werkplek of woning er uit moet komen te zien.

IVDH Interieurontwerp

Ilse

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op