Interieurontwerp

Interieurontwerp

Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of heb je hulp nodig bij de finishing touch? Laat mij dan helpen! Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we samen al je wensen, ideeën en interieur ideeën door.

Ik verken de ruimte(s) die je wilt (her)inrichten, kom te weten wat de huidige en gewenste sfeer. We bespreken ook hoeveel begeleiding je wilt. Naast interieurontwerp kan ik namelijk ook het gehele project, van brainstorm tot inkoopbegeleiding voor je uit handen nemen, maar dat bepaal jij helemaal zelf.

Tijdens het interieur proces maak ik 2D en 3D voorstellen zodat het interieur echt tot leven komt. Daarnaast kies ik als je dat wilt bijpassende meubels voor je uit en bepaal ik de kleuren. Omdat ik een 3D visualisatie maak, krijg jij een beter inzicht van de ruimte en worden verkeerde keuzes al vroeg voorkomen.

Ik werk met de wensen, eisen, behoeften en het budget dat jij hebt om tot een interieur te komen dat niet alleen praktisch en gevoelsmatig past, maar ook financieel geen verrassing wordt. 

Ben je opzoek naar een nieuwe stijl, een nieuwe indeling of een complete transitie? We komen er samen uit! Vraag een adviesgesprek/offerte aan

Na je aanvraag, kan ik goed bepalen hoe lang mijn werkzaamheden duren en krijg je soms direct al een passende prijsopgave van me.

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op