Interieurontwerp

IVDH Interieurontwerp creëert voor zowel zakelijk- als particulier advies. Jij bepaalt waar je ondersteuning wil. Heb jij net een huis gekocht en kunnen wij direct aanhaken na de aankoop? Of heb je hulp nodig bij de finishing touch? Wil je starten met een te gek concept, maar mist de kennis rondom interieur en ruimtelijk inzicht?

Bij jou in de ruimte verkennen we het pand, ontdekken we de huidige sfeer en bekijken we de mogelijkheden. Op basis van een adviesgesprek, waarin we alle wensen, ideeën en interieurbehoeften bespreken, stellen we een specifieke offerte op. We bespreken de mate van begeleiding en komen tot een passend maatwerk. Dit betreft een 2D/3D ontwerp met meubel- en kleurvoorstel of een ander voorstel afgestemd op jouw wens.

Ook komen we graag langs als je hulp nodig hebt bij een nieuwbouwwoning of kavel. Door een visualisatie van de ruimte te maken, krijg je een beter inzicht van de ruimte en worden hiermee verkeerde keuzes voorkomen.

IVDH heeft oog voor het totaal, houdt overzicht en stopt tijd in details, waardoor onnodige kosten voorkomen worden. Het is vooral belangrijk dat jouw wensen worden omgezet naar creatieve oplossingen en daarbij de juiste indeling, passende materialen en meubilair worden gerealiseerd. Een nieuwe stijl, een nieuwe indeling of een complete transitie, we komen er samen uit! We lichten alle keuzes en veranderingen toe en we vinden samen een procedure om het beste eindresultaat te bereiken.

Samenwerken?

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Heb jij net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop? Of hebben jullie hulp nodig bij de finishing touch?

Neem contact op